Sarjakutittaja riivaa Bostonia – tunkeutuu öisin asuntoihin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Bostonin yliopiston opiskelijat ovat joutuneet omituisen vainoajan kohteeksi, kun tuntematon mies on tunkeutunut heidän koteihinsa uhrien nukkuessa. Kuulostaa kauhuelokuvan juonelta, mutta tässä kohdalla tapaus menee todella omituiseksi.

Salaperäinen tunkeutuja ei ole tehnyt varsinaista fyysistä harmia uhreilleen tai varastanut heidän omaisuuttaan. Sen sijaan 172-senttinen mies kutittaa uhriensa jalkoja heidän nukkuessaan. Uhrien herätessä mies poistuu paikalta. Kutittaja on raporttien perusteella ollut liikkeellä jo ainakin kahden vuoden ajan.

– Luulin ystäväni pilailevan kanssani. Pian kuitenkin tajusin, ettei kutittaja ollut kukaan tuntemani. Säikähdin ja nousin ylös, mutta hän oli jo häipymässä, kutittajan uhriksi lokakuussa joutunut Daniel Marenzi kuvailee.

Viranomaiset pitivät ”sarjakutittajaa” aluksi urbaanilegendana, mutta suhtautuvat uhrien kertomuksiin nykyään vakavissaan. Boston.com-sivuston mukaan mies on iskenyt Chestnut Hillin alueella ainakin kymmenen kertaa.

Miehen kerrotaan myös tarkkailleen ihmisiä heidän kotien ikkunoista samalla masturboiden. Bostonin yliopiston opiskelijoita neuvotaan pitämään asuntojensa ovia lukossa yöaikaan. Viranomaisten työtä sarjakutittajan kiinniottamiseksi hankaloittaa se, että heillä ei ol tunkeutujasta lainkaan fyysisiä johtolankoja, kuten videoita tai kuvia.