Valtiotieteiden opiskelija tienaa 132 000 euroa vuodessa – strippaamalla!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa opiskelijaneitokaisista on huomannut olevansa tarpeeksi kylmäpäinen harjoittamaan prostituutiota rahaa tienatakseen. Kaikki eivät kuitenkaan tahdo hypätä sänkyyn ventovieraiden kanssa, vaan yrittävät hyödyntää ulkoisia avujaan muuten pankkitiliä suurentaakseen. Seksi myy aina.

ABC2
ABC2

New Yorkissa asuva Maggie on tavallinen yliopistoopiskelija, mutta hänen vuositulonsa ylttävät yritysjohtajan palkkatasolle. Nainen tienaa 11.000 euroa kuukaudessa, mikä on hyvin kaukana tavallisesta nuudeleita syövän opiskelijan budjetista. Maggie strippaa elääkseen ja opintonsa rahoittaakseen.

ABC 2 -televisiokanavan haastattelema Maggie kertoo, että hänen vanhempansa olivat kauhistuneita neitokaisen väliaikaisesta ammatinvalinnasta. Työpaikkansa avulla hän kuitenkin pystyy valmistumaan yliopistosta ilman velkaa ja roiman säästötilin kera. Hän opiskelee päivisin espanjaa ja valtiotieteitä, ja öisin hän keinuttaa taidokkaasti vartaloaan.