13-vuotiaan sänkykuva johti toimiin – lastensuojelu tutkii Will Smithin perhe-elämän

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Will Smithin julkkisperheen nuorin tähti Willow Smith aiheutti äskettäin pahennusta poseeraamalla Instagramissa levinneessä kuvassa sängyllä paidattoman näyttelijä Moises Ariasin kanssa. Arias on 20-vuotias ja Willow 13-vuotias. Kuva aiheutti kohua jo julkaisuvaiheessa.

Instagram
Instagram

Hannah Montana -sarjasta tunnetuksi tullut Moises Arias poisti kuvan sittemmin Instagram-tililtään. Internetiin päätyneitä asioita saa kuitenkin harvoin lopullisesti pois verkosta, ja arveluttava kuva on levinnyt edelleen sosiaalisessa mediassa ja verkkomedioissa. Nyt Radar Online -sivusto paljastaa, että Will Smithin perhe on saanut lastensuojeluviranomaiset kimppuunsa. Los Angelesin lasten- ja perheiden erikoisyksikkö on avannut tutkimukset kuvaan liittyen. Will Smithin ja Jada Pinkett Smithin kerrotaan olevan todella yhteistyöhaluisia.

Sosiaalityöntekijät tulevat juttelemaan molempien kuvassa olevien nuorten kanssa kahden kesken. Willow Smith nousi aikoinaan Whip My Hair -singlellään kertaheitolla tähdeksi. Lapsitähti on mukana Melodic Chaotic -duossa, joka koostuu laulajan lisäksi DJ Fabregasta. Tytön esittämää Summer Fling -kappaletta pidettiin sisällöltään liian kypsäksi lapsitähdelle.

Hän teki näyttelijädebyyttinsä isänsä tähdittämässä I Am Legend -elokuvassa vuonna 2007. Lapsitähden tunnetuimpia kappaleita ovat muun muuassa Whip My Hair, 21st Century Girl ja Fireball. Nuorta popparia kutsutaan Mini-Rihannaksi ulkonäkönsä, ystäviensä ja esiintymistyylinsä vuoksi.