Vangitseva näky – Mini Cooper törmäsi fluorisoiviin putkiin mustavalossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jokaiselle discossa tai yökerhossa joskus käyneelle mustavalo lienee tuttu näky. Ultraviolettivalo saa discojen ja klubien fluorisoivat koristeet näyttämään erityisen kirkkailta. Nyt Mini Cooper on otettu mukaan testiin, jossa nähdään miten auto törmää mustavalossa suureen määrään fluorisoivaa nestettä.

Nesteet on pakattu katosta roikkuviin lasiputkiin, joihin Mini Cooper törmää. Videokuvasta nähdään miten tyylikkäältä törmäys näyttää huomattavasti hidastettuna. Videon julkaisi Vimeossa Ben Tricklebank. Kyseessä on videon esittelyn mukaan ohjaajan versio.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat