Abigail Clancy häviävän pienissä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen glamourmalli Abigail ”Abbey” Clancy on monille suomalaisillekin tuttu näky vähäpukeisista kuvistaan. Toisinaan mallikaunotar on esiintynyt kuvissa myös täysin ilkosillaan. Brittimiehet rankkasivat mallin muutama vuosi sitten maailman seksikkäimpien naisten kärkijoukkoon.

Abbey Clancy on viime aikoina työskennellyt Ultimo-vaatemerkin mainoskasvona, mutta nyt hän on kiireiltään ehtinyt nauttia myös lomastaan Los Angelesissa yhdessä julkkismiehensä Peter Crouchin kanssa. Kaunottarella oli yllään pienenpienet bikinit.

Abigail Clancy oli muutama vuosi sitten kilpailemassa Huippumalli haussa -ohjelman brittiversiossa. Hän sijoittui kilpailussa toiseksi ja sai rahakkaan mallisopimuksen, joka takasi julkkiksen statuksen pitkäksi aikaa. Sittemmin Abigail Clancy on muun muuassa poseerannut lukuisten aikakauslehtien kansikuvissa ja mainostanut useita vaate- ja alusvaatemerkkejä.