Mariah Careyn fani maksoi 880 euroa lentolipuista – halusi saada levyn etuajassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen poptähti Mariah Carey tunnetaan huikean laajasta äänialastaan. Laulajatar rakastaa ylellistä elämää, ja äskettäin hänen kerrottiin käyttäneen yli 30.000 euroa koiriensa kauneushoitoihin. Taannoin Mariah Carey paljasti uuden Thirsty-nimeä kantavan singlensä kansikuvan.

mariahcarey14052014

Mariah Careylla on mitä ilmeisimmin varsin innokkaita faneja. Business Insider -lehden toimittaja Milo Yiannopoulos kirjoitti tuoreessa blogitekstissään maksaneensa noin 880 euroa saadakseen Mariah Careyn tuoreen levyn etuajassa. Milo nimittäin lensi Lontoosta Saksaan, jossa levy julkaistiin noin viikkoa aikaisemmin kuin Iso-Britanniassa.

– Torrent-verkoston ja iTunes-lahjakorttien aikakaudella on aina vain vaikeampaa osoittaa olevansa todella fanaattinen bändäri, Milo Yiannopoulos puolustelee tekoaan.

Mariah Carey on artisti, joka säveltää ja sanoittaa monet kappaleistaan itse. 45-vuotias nainen on kotoisin New Yorkin Long Islandilta. Hän on julkaissut 13. studioalbumia, ja työstää parhaillaan 14. levyään, joka on määrä julkaista tänä vuonna. Nainen on nähty monissa elokuvissa, kuten Glitter, Tennessee, Precious ja The Butler.