Silminnäkijä oli tikahtua nauruun – polkupyöräilijällä vuohi selässään!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman turuilla ja toreilla ikuistetaan päivittäin videolle monenlaisia erikoisia tilanteita, joista osa päätyy lopulta miljoonien ihmisten naurettavaksi verkkoon. Nyt vuorossa on poikkeuksellinen näky Addis Abeban kaduilta. Afrikassa meno poikkeaa monin tavoin länsimaista, ja tässä on esimerkki.

YouTube
YouTube

Pariskunta kuvasi nimittäin tiellä edessään melkoisen näy, kun mies oli reissussa polkupyörällä. Fillaroinnissa ei sinänsä ollut mitään uutta, mutta hänellä oli selässään matkustajana vuohi. Videolla kuuluu kuinka pariskunta on tikahtua nauruunsa videota kuvatessaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat