Minipossusta tuli nettijulkkis – kuvakooste sulattaa sydämet

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lemmikkipossut ovat saavuttaneet suosiotaan ihmisten keskuudessa muutaman kymmenen vuoden aikana. Monet ovat ottaneet possun lemmikkieläimeksi sen kuuliaisen luonteen ja söpön ulkonäön takia. Esittelimme äskettäin suklaakeksin voimalla heräävän sikapossun, ja nyt valokeilaan pääsee toinen töpselinenä.

Brasilian São Paulossa elelee internetin tunnetuimmaksi possuksi kovaa vauhtia tietään raivaava minisika Jamon. Vaikka Instagramissa on totuttu näkemään toinen toistaan suloisimpia eläimiä ja lemmikkejä, on tämä tupsuhäntäinen kärsäsankari kertakaikkisen ihastuttava. Possu näyttää nauttivan elämästään asenteella.

Minipossut voivat kasvaa jopa 60-kiloisiksi möhkäleiksi, ja ne tunnistaa suorasta ja tupsupäisestä hännästä. Minisiat oppivat nopeasti erilaisia temppuja ja niitä voi kouluttaa kuten koiria. Minisikojen elinikä on normaalisti yli kymmenen vuotta ja niiden hankkimisessa kannattaa luottaa asianmukaiseen ja luotettavaan kasvattajaan.