Herkullista! Nintendo-leivokset suussasulavia taideteoksia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vanhoilla konsoleilla julkaistut videopelit innoittavat nykyään useita taiteentekijöitä, ja niiden muistoksi on luotu koruja, vaatteita, tauluja ja käyttötavaroita. Nyt vuoronsa saa iki-ihanalta näyttävät leivokset, joissa seikkailee söpö Kirby-pelihahmo.

Starryhappy nimimerkillä Twitteriin suloisia herkkukuvia julkaiseva on loihtinut mahtavaa leivostaidetta. Mukana on pipareita, muffinsseja, kakkuja ja keksejä. Yhteistä näille kaikille herkuille on niissä seikkaileva Kirby.

Vaaleanpunainen ja pallomainen Kirby seikkaili aikoinaan Nintendon peleissä, ja se saavutti runsaasti suosiota maailmalla sen suloisen ulkonäkönsä ansiosta. Kirbylla oli taito imeä itsensä täyteen ilmaa ja lennellä pitkin pelikenttää. Enemmän se kuitenkin söi vihollisia, tavaroita ja ruokaa.