Harry Styles tekee itse jakamansa joululahjat – et usko miten!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

One Direction -yhtyeestä maailmanmaineeseen singahtanut kiiltokuvapoika Harry Styles on valloittanut monien teinityttöjen sydämiä charmikkaalla olemuksellaan. Kovasta naistenkaatajan maineesta huolimatta laulajapojan harrastukset voidaan mieltää hyvin feminiineiksi.

Harryn on kerrottu harrastavan muun muassa balettia, torvien ja taulujen keräilemistä sekä pakonomaista siivoamista. Parhaillaan kiertueella olevat One Directionin pojat joutuvat jakamaan keikkabussinsa Harry Stylesin sukkapuikkojen kanssa, sillä vekkuli sydäntenmurskaaja on aloittanut uudelleen rakkaan neulontaharrastuksensa.

Harry neuloo kiertueilla esimerkiksi asusteita, ja hän on pitänyt lankaharrastusta jo pitkään hyvin rentouttavana. Daily Starin mukaan Harry on vitsaillut tekevänsä joululahjoja muille bändin jäsenille.

Harryn harrastus on huomattavasti terveellisempi ja parempi kuin hänen bändikavereidensa. Medioihin nousi äskettäin video marihuanasätkää polttavista Louis Tomlinsonista ja Zayn Malikista. Harry Stylesin kerrottiin puolestaan lähentyneen 25-vuotiaan Daisy Lowen kanssa. Nainen on laulajaäitinsä Pearl Lowen ja Bush-yhtyeen rokkari Gavin Rossdalen tytär sekä saavuttanut tuntuvasti jalansijaa mallimaailman parissa.