Jwoww! Realitykaunotarta ei ole enää tunnistaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Bestiksensä kanssa samaan aikaan raskaana oleva Jersey Shore -ohjelman kaunotar Jennifer ”Jenni” Farley odottaa ensimmäistä lastaan. Jenni on kihloissa kunto-ohjaaja ja kehonrakentaja Rodger Matthewsin kanssa. Neitokainen on ollut aina varsin timmmissä kunnossa, mutta nyt tuleva äiti on pyöristynyt.

Viime jouluna raskaudestaan uutisoinut Jenni on kasvattanut vauvamasuaan oikein urakalla. Pian synnyttävä nainen on nyt nähty poistumassa New York Cityn NBC:n studiolta hyvin tuhdissa kunnossa. Kaikki julkaisut eivät ole suhtautuneet tulevan äidin ylimääräisiin kiloihin kovinkaan suopeasti, ja esimerkiksi TMZ irvaili Jwoww-nimelläkin tunnetun naisen kuville, että näyttäisi kuin kadulla kävelisi Lil Kim. Staran toimitus onnittelee tulevaa äitiä siitä, että hän jaksaa hymyillä leveästi suuresta vauvamasusta huolimatta.

28-vuotias realitykaunotar Jennifer ”Jwoww” Farley on luonut uraa muodin parissa suunnittelemalla oman uimapukumallistoaan yhdessä Perfect Tan Bikini -yrityksen kanssa. Hänet on usein nähty oman mallistonsa vaatteissa. Hän nousi kuuluisuuteen MTV-kanavan realitysarja Jersey Shoresta. Espanjalais-irlantilaista syntyperää oleva nainen työskenteli ennen kuuluisuuttaan lastenhoitajana.