Muistatteko 300 voileivän naisen? Tarinaan yllätyskäänne 256 leivän kohdalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sanotaan, että tie miehen sydämeen käy vatsan kautta. Tämä on totta ainakin Stephanie Smith -nimisen naisen kohdalla, sillä kerroimme taannoin hänen poikaystävänsä sanoneen, että lupaa kosia neitokaista sen jälkeen, kun vaimoke on tehnyt miehelleen 300 voileipää. Ja Stephanie aloitti urakan.

Aiheesta syntyi todella suosittu voileipäblogi, jossa nainen esittelee rakkaalleen loihtimia herkkuleipiä. Naisen 300 voileivän urakka on herättänyt ihailua ja kiinnostusta ympäri maailman. Nyt kuitenkin urakka sai yllättävän käänteen, koska poikaystävä on yllättäen kosinut mielitiettyään, vaikka voileipiä oli tehty vasta 256 kappaletta.

Vuodesta 2012 saakka blogia pitänyt Stephanie julkaisi jymyuutisen blogissaan 20. toukokuuta. Hänen mukaansa kumpikaan kumppaneista ei voinut odottaa 300 voileivän valmistumista. Pari meni kihloihin Barbadoksella. Reseptit kaikkiin 256 voileipään löytyy naisen blogista, jonka nimi täytyisi monen mielestä muuttaa muotoon 256 Sandwiches.