Nainen vuokrasi elefantin synttäreilleen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalaiselle Claudia McCorklelle tarjottiin 55 vuotta sitten mahdollisuutta ratsastaa elefantin selässä. Viisivuotias tyttö ei kuitenkaan silloin uskaltanut tarttua erikoiseen tilaisuuteen, ja sittemmin tämä päätös on alkanut harmittamaan amerikkalaisnaista.

Nyt McCorkle päätti 60. syntymäpäivänsä kunniaksi vuokrata juhliinsa oikean elefantin. Floridalaisella rannalla pidettyjen juhlien ehdoton tähti olikin Judy-niminen elefantti. Judyn vuokraus neljäksi tunniksi Orlandosta maksoi Tamba Bay Timesin mukaan 4.500 dollaria, eli noin 3.300 euroa.

Syntymäpäiväsankari kertoo lehdelle, että hänen mielestään elefantit ovat upean symbolisia eläimiä. Naiselle elefantit edustavat muun muassa karmaa, uskollisuutta ja rakkautta. Juhliin mukaan päässyt 58-vuotias Judy-elefantti herätti Floridassa sijaitsevalla Redington Beachillä monen ohikulkijan huomion. Viime aikoina yleinen mielipide on ollut elefanttien viihdekäyttöä vastaan, sillä esimerkiksi sirkuksia on ympäri maailmaa vaadittu päästämään elefanttinsa vapaaksi elefanttipuistoihin.