TV-juomapeli ei jätä ketään janoiseksi – ohjeet Tyttökullat-juomapeliin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Tyttökullat, eli Golden Girls, lukeutui 1980-luvun suosituimpiin televisiosarjoihin. Komediasarjalla on edelleen uusintojen ja DVD-julkaisujen hengissä pitämä vankka fanikunta. Nyt näille faneille on tarjolla upea tilaisuus katsoa suosikkisarjaansa – ja pelata samalla hauskaa peliä.

YouTube
YouTube

Kyseessä on Tyttökullat-teemainen juomapeli, jota voidaan pelata kahdella tavalla. Kumpaakin pelitapaa varten tulee valita sarjasta oma hahmo, jota seuraa silmä kovana pelin ajan. Ensimmäinen pelitapa perustuu siihen, että pelaajan tulee juoda aina silloin, kun hänen hahmonsa heittää toiselle hahmolle pistävän kommentin.

Toinen pelitapa toimii taas siten, että juoda täytyy aina jos oma hahmo joutuu piikittelyn kohteeksi. Muita hetkiä, jolloin täytyy juoda, ovat esimerkiksi ne, kun Sophia sanoo ”picture it”, Dorothy jakaa neuvojaan, Blanche puhuu isästään tai kun Rose mainitsee erikoisen, ainoastaan St. Olafissa käytetyn sanan.