Quentin Tarantino seurustelee Uma Thurmanin kanssa?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hollywoodin arvostetuimpiin nimiin lukeutuva Quentin Tarantino on urallaan ohjannut lukuisia hittielokuvia. Miehen menestyselokuviin lukeutuvat muun muassa Pulp Fiction – Tarinoita väkivallasta, Reservoir Dogs ja Kill Bill -elokuvat. Miehen lempinäyttelijä on kaiketi hänen elokuvissaan pääroleissa nähty Uma Thurman.

Splash
Splash

Tarantino on kutsunut Umaa muusakseen jo vuosia. Rohkeimmat ovat epäilleet, että Tarantino on tuntenut syvää rakkautta naista kohtaan pitkään. Nyt Uma Thurman purki kihlauksensa ranskalaisen miljonääri Arpad Bussonin kanssa, ja nainen nähtiin heti Cannesissa tiukasti Tarantinon käsipuolessa.

Us Magazine kertoo, että Tarantinon ja Thurmanin välit olisivat lähentyneet uudelle tasolle vasta äskettäin. Voimapari on kuitenkin aina tuntenut vetoa toisiinsa, tästä syystä myös heidän yhteiset elokuvaprojektit ovat onnistuneet. Umalla on kolme lasta, vajaa kaksivuotias Rosalind Arusha Arkadina Altalune Florence liitostaan Bussonin kanssa sekä 15-vuotias Maya Ray ja 12-vuotias Levon Roan Ethan Hawken kanssa.

Ohjaaja Quentin Tarantinon seuraavaksi elokuvaksi ilmoitetun The Hateful Eight -elokuvan käsikirjoitus vuoti taannoin julkisuuteen. Tämän seurauksena mies ilmoitti, ettei hänellä ole enää intoa jatkaa projektiaan. Tarantino uhkasi jopa hyllyttää elokuvan kokonaan. Quentin Tarantino lukeutuu tämän hetken arvostetuimpien elokuvaohjaajien joukkoon.