No huh! Räppäri tatuoi kasvonsa – tätä ei moni kehtaisi tehdä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Rick Ross, oikealta nimeltään William Roberts, on päätynyt usein otsikoihin hänen ja muiden artistien välisten riitojen takia. Alkuvuodesta mies syytti supersuosion saavuttanutta LMFAO-yhtyettä tekijänoikeusrikkomuksesta. Miehellä on oma Maybach Music Group -niminen levy-yhtiö, jonka kuuluisin nimi on hän itse.

Leveään elämäntyyliin mieltynyt miamilainen räppäri Rick Ross on tahtonut todistaa koko maailmalle oman mantransa tatuoimalla sen leukaan. Ross otti alahuulen alle ja partarajan yläpuolelle tatuoituna tekstin, jossa lukee: ”Rich Forever”, eli ikuisesti rikas. Erittäin näkyvälle paikalle loihditun tatuoinnin teki kuuluisa mustemaisteri Nikko Hurtado.

Uransa aikana kuusi albumia julkaissut Rick Ross joutui vuosi sitten murhayrityksen kohteeksi. Hänen autoaan kohti ammuttiin arviolta 20 laukausta. Räppäri kuitenkin selvisi tapahtuneesta vammoitta. Rick Rossin taiteilijanimi on keksitty saman nimisen huumekauppiaan mukaan, ja siitä voidaan käyttää myös kirjoitusasua RICK RO$$. Rick Rossin mukaan tunnetussa LMFAO-hitissä hoettu ”Everyday I’m shufflin”, on suoraan miehen vuonna 2006 julkaistusta Hustlin-kappaleesta, jossa lauletaan: ”Everyday I’m hustlin”.