Amyn bikinivartalo upeampi kuin koskaan – tätä kelpaa esitellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittikaunotar Amy Willerton kruunattiin viime vuonna Miss Iso-Britannaiksi, ja pääsi edustamaan maataan Miss Universum -kisoihin. Bristolista kotoisin oleva neito on vasta 21-vuotias, mutta on jo menestynyt lukuisissa missikilpailuissa ja saanut muutenkin jalansijaa hyvin julkkismarkkinoilla.

Nyt Amy on kiinnittänyt upealla bikinivartalollaan huomiota Etelä-Ranskassa, jossa kaunotar parhaillaan lomailee. Taannoin Amy ihastutti Cannesissa, josta ilmeisesti Ranskan rantaelämään ihastunut neitokainen ei ole päässyt kovin kauas.

21-vuotias Amy Willerton oli viime vuonna mukana I’m a Celebrity, Get Me Out of Here! -realitysarjan uusimmalla kaudella, jota kuvattiin Australiassa. Neito sijoittui viidennelle sijalle kilpailussa. Hänen kerrotaan heilastelevan realitytähti Joey Essexin kanssa. Mies oli myös mukana kyseisessä realityohjelmassa.