Kakkakeppostelija iski yleisessä vessassa – menikö liian pitkälle?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Erilaiset kakkakepposet lakkaavat tuskin koskaan naurattamasta ihmisiä, onhan ulostaminen asia joka yhdistää kaikkia kansoja ihonväriin, uskontoon ja aatemaailmaan katsomatta. Ruskeaan huumoriin liittyviä piilokameravideoita on myös internet pullollaan.

YouTube
YouTube

Youtuben Model Pranksters -kanavan videolla vessakopissa istuva mies höynäyttää varsin ilkeällä tavalla viereisessä kopissa istuvia pahaa-aavistamattomia kanssaihmisiä.

Mies pyytää naapurikopissa asioivia ojentamaan hänelle paperia, ja ottaessaan tätä vastaan, levittää heidän käsiinsä epäilyttävän näköistä ruskeaa ainetta. Kyseinen ruskea aine on onneksi tässä tapauksessa vain Nutella-pähkinävoita. Mutta kuten arvata saattaa, pilan kohteeksi joutuvat eivät ole järin innoissaan luullessaan saavansa ulostetta käsiinsä.