Törkeää! Koulu photoshoppasi opiskelijatyttöjen asut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on tunnetusti alueita, joiden ihmiset ovat huomattavasti muita vanhoillisempia ja konservatiivisempia. Erityisesti Utahin osavaltio on kuuluisa uskonnollisuudestaan. Nyt asia on jälleen käynyt poikkeuksellisen selväksi erään utahilaisen koulun vuosikirjan valokuvista.

urahinkoulu01062014

Wasatch High Schoolin oppilaat olivat tyrmistyneitä nähtyään heidän vuosikirjansa kuvat, sillä monien tyttöjen valokuvia oli käsitelty ennen kirjan painamista. Koulun johto oli määrännyt, että sen mielestä liian seksikkäät asut oli photoshopattava peittävämmiksi.

Käsitellyt kuvat olivat kuitenkin jo valmiiksi aivan tavallisia koulukuvia, joissa ei paljasta pintaa juuri näkynyt. Eräältä tytöltä käsiteltiin esimerkiksi olkapäät piiloon, koska paljaat olkapäät eivät olleet koulun mieleen.