Kylie Jenneristä Kardashianien perheen musta lammas

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Isosiskojensa vanavedessä tepasteleva Kylie Jenner on Kardashianien pesueesta nuorin, mutta tytöistä juuri se, jonka otaksutaan kulkevan omia polkujaan parrasvalojen paineista välittämättä. Talvella hän muutti tyyliään rajusti gootimpaan suuntaan ja nyt neitokainen säikäytti perheensä värjäämällä hiuksensa siniseksi.

Kylie Jenner on kokenut teinivuoden saavutettuaan hurjan muodonmuutoksen. Sisarusparven nuorimmasta jäsenestä on kuoriutunut voimakastahtoinen kaunotar, joka ei liiemmin kumartele tai niiaa. Kylien äiti Kris Jenner on järkyttynyt tuoreimmasta hiustyylistä, joka on räikeän sinivihreä. Eniten pahennusta aiheutti se, että nuorikko värjäsi hiuksensa vain muutama päivä ennen Kim Kardashianin hääjuhlaa.

– Olin vain yksi päivä silleen, että minä tahdon olla sininen. Kaikki ovat todella kyrpiintyneitä minulle. Äitini sanoi minun näyttävän Skittle-karkilta, Kylie napautti E!-lehdelle.

Kardashianin realityperheen kuopus Kylie Jenner on siskojensa tapaan yrittänyt luoda uraa mallina. Teinin uutisoitiin taannoin öykkäröineen Beverly Hillsissä ja esittäneen pikkudiivan elkeitä. Hän nimittäin kyseli hotellin henkilökunnalta tietävätkö he kuka hän on, kun tähdelle kieltäydyttiin tarjoilemasta alkoholia.