Chicagon paniikkia herättänyt turistirysä hajosi – pelko olikin aiheellista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänä vuonna kuinka Chicagoon rakennettiin uusi turistirysä, jossa ihmiset pääsivät seisomaan lasilattialla – allaan huima pudotus pilvenpiirtäjän korkeudelta maahan saakka. Moni turisti ei uskaltanut mennä seisomaan lasille, koska pelkäsi sen hajoavan. He olivat oikeassa.

Nyt The Willis Tower -pilvenpiirtäjän 103. kerroksessa sijaitsevan The Ledge -turistirysän lasilattia on räjähdänyt rikki, kun Garibayn perhe meni seisomaan sen päälle yhtä aikaa. Henkilökunta oli hetkeä aiemmin vitsaillut, että lattia oli särkymätön, mutta he huomasivat nopeasti olevan pahasti väärässä.

Yksi kolmesta lasista räjähti nimittäin perheen painosta pirstaleiksi, mutta kukaan ei loukkaantunut. Mirror-lehden mukaan lasilattia oli suunniteltu kestämään jopa viiden tonnin painon. Yritys on nyt ilmoittanut, että turisteilla ei ollut missään vaiheessa todellista vaaraa.