Chris Brown vapautui yllättäen vankilasta – 23 päivää etuajassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Musiikin parissa uraa luonut 24-vuotias Chris Brown joutui taannoin vankilaan rikottuaan toistuvasti ehdonalaistaan. Hänen piti viettää vankilassa yhteensä 131 päivää, mutta nyt Rihannan ex-rakas on päästetty vapauteen 23 päivää etuajassa.

Chris Brown ehti kärsiä tuomiotaan 108 päivää pahamaineisessa Men’s Central Jail -vankilassa Los Angelesissa. Hän on ollut eristyssellissä oman turvallisuutensa vuoksi. Alun perin Brownin tuomio oli yhden vuoden mittainen, mutta hän sai hyvitystä katkaisuhoidossa ja vankilassa aiemmin viettämistään ajoista, TMZ uutisoi. Räppäri istui tuomiotaan laulajatar Rihannan törkeästä pahoinpitelystä, joka tapahtui viisi vuotta sitten. Häntä odottaa vielä erikseen tuomio valokuvaaja Parker Adamin kanssa käymästään välikohtauksesta.

Julkisuuteen kerrottiin äskettäin, että miehen sellinaapurina oli amerikkalainen r&b-tähti ja soul-laulaja James DeBarge. Kaksikko vietti päiviään lauluja ja kappaleita tehtaillen. Vielä ei ole tiedossa, ottaako miehen mielitietty Karrueche Tran hänet takaisin kainaloon.