Faith No More työstää uutta materiaalia: ”Nyt on aika ryhtyä luovaksi”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Aikoinaan huippusuosittu, vuonna 1998 hajonnut vaihtoehtorock- ja metalliyhtye Faith No More teki muutama vuosi sitten paluun esiintymislavoille. Yhtyeen paluukiertue ulottui myös Suomeen asti, sillä yhtye nähtiin keikoilla Ruisrock ja Ilosaarirock-festivaaleilla.

Nyt Faith No Moren huhutaan suunnittelevan myös uuden materiaalin julkaisemista. Yhtyeen virallinen Twitter-tili avattiin 29. toukokuuta, ja bändin ensimmäinen twiitti oli lähikuva yhtyeen vokalistin, Mike Pattonin, kasvoista. Kuvaa siivitti salamyhkäinen viesti, joka viittaisi bändin työstävän uusia kappaleita.

– Paluukiertueella oli hauskaa, mutta nyt on aika ryhtyä luovaksi, yhtye twiittasi.

Faith No More kuuluu 90-luvun alun tärkeimpiin yhtyeisiin ja on toiminut esikuvana lukuisille niin oman aikansa kuin nykypäivänkin bändeistä. Parhaiten albumeistaan The Real Thing, Angel Dust ja King for a Day…Fool for a Lifetime tunnettu yhtye on nähtiin ensimmäistä kertaa Suomessa Provinssirockin pääesiintyjänä vuonna 1995.