Jared Leto muuttui – et tunnistaisi vaikka kävelisi vastaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa Emma-gaalassa alkuvuodesta nähty Jared Leto aloitti taannoin uuden tukkavillityksen. Hänen stylistinsä kerrottiin pohtineen pitkään, mitä miehen pitkille kutreille voisi tehdä, jotta kauniskasvoinen Leto ei näyttäisi liikaa naiselta juhlatilaisuudessa.

Splash
Splash

Sittemmin muutos eteni tilanteeseen, jossa Jaredin ulkonäköä verrattiin jopa Jeesukseen. Nyt tuoreiden kuvien perusteella supertähti on mennyt vieläkin pidemmälle. Letoa ei nimittäin enää tunnistaisi, vaikka mies kävelisi kadulla vastaan. Taannoin Jared julkaisi itseironisen Instagram-kuvan, jossa hän itsekin vertasi tyyliään Jeesukseen.

42-vuotias poikamainen Jared Leto voitti äskettäin Oscar-palkinnon roolisuorituksellaan Dallas Buyers Club -elokuvassa, jossa hän esitti HIV-positiivista transvestiittia. Mies sotkeutui Oscar-juhlissa Ireland Baldwinin ottamaan valokuvaan hyppäämällä siinä poseeraavien henkilöiden takaa mukaan otokseen outo ilme kasvoillaan.

Splash
Splash
Splash
Splash