Koditon teini valmistui ikäluokkansa parhaana

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen Griffin Furlong on kokenut elämänsä aikana useita vastoinkäymisiä. Teini menetti äitinsä syövän seurauksena kuusivuotiaana. Tämän jälkeen Griffin joutui asumaan isänsä ja veljensä kanssa kaksi vuotta kodittomien asuntolassa.

CBS 10 News uutisoi, että asuntolasta pois pääsemisen jälkeen perheen rahat olivat erittäin vähissä. Tänä keväänä vain kuukausi ennen nuorukaisen valmistumista high schoolista hän joutui jälleen asunnottomaksi. Griffinin onneksi hän pääsi väliaikaisesti majoittumaan tätinsä ja tyttöystävänsä asuntoihin.

Vastoinkäymisistään ja asunnottomuudestaan huolimatta opiskelija valmistui äskettäin vuosikurssinsa parhaimmalla keskiarvolla. Nuorukainen kertoo WTPS:lle, ettei hänellä ole muuta elämässään kuin perhe ja koulu.

Griffin ei rahattomuutensa vuoksi kykene kustantamaan college-opiskeluja eikä hän ole saanut stipendiä floridalaiseen yliopistoon, jonne hän haluaisi päästä opiskelemaan insinööriksi. Neuvokas nuorukainen on kuitenkin saanut kerättyä verkkokampanjan avulla yli 20.000 dollaria, jolla hän saa kustannettua itselleen koulutuksen haluamassaan opinahjossa.