Mies yritti välttää ravintolalaskun – teeskenteli sairauskohtauksen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Perinteinen tarina kertoo, että mikäli ravintola-asiakkaalla ei ole tarpeeksi rahaa ruokalaskunsa maksamiseen, joutuu hän keittiön puolelle tiskaushommiin. Yleensä ihmiset kuitenkin maksavat ruokansa kuuliaisesti ennen ravintolasta poistumistaan. Paitsi ambulanssilla ravintoloista poistuva Andrew Palmer.

Palmer on hyvän ruoan, juoman ja ravintoloiden ystävä. Miehellä on kuitenkin ongelma, sillä hänellä on vain harvoin rahaa ravintolalaskun maksamiseen. Hän keksi oivan keinon jekuttaa ravintoloita päästäkseen maksuvaiheesta kuin koira veräjästä. Mies teeskenteli vuosien ajan saavansa sairaskohtauksen ruoan syömisen jälkeen.

Ravintoloitsijoiden onneksi miehen metkuilut saivat lopun, kun Oliver Speck’s -nimisen ravintolan henkilökunta huomasi miehen teeskentelevän kohtaustaan. Palmerin olisi pitänyt maksaa 89 dollarin, eli 65,45 euron suurinen lasku. Mies oli tunnustanut tekonsa ambulanssissa matkalla sairaalaan samalla, kun ravintolan työntekijä oli ilmoittanut tapauksesta poliisille. CBS Baltimore -uutiskanava kertoo, että Palmer nauttii seuraavat viisi vuotta pelkästään vankila-aterioita.