33,7 miljoonaa euroa voittanut lottokuponki katosi – sitten tapahtui jotain ällistyttävää

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Lotossa voittaneet voivat todella sanoa olevansa erittäin onnekkaita ihmisiä. Tämä upea sattuma osui viime tammikuussa erään kanadalaispariskunnan kohdalle. Onnea ei kuitenkaan kestänyt kauaa, sillä aviopari onnistui hävittämään voittokuponginsa ennen pääpotin lunastamista.

50 miljoonaa Kanadan dollaria, eli noin 33,7 miljoonaa euroa voittaneet Hakeen ja Abiola Nosiru eivät voineet uskoa huonoa tuuriaan. Abiola oli teipannut voittokupongin käsilaukkunsa sisäpuolelle, ettei se vain häviäisi. Niin kuitenkin pääsi käymään, ja kaksikko etsi kuponkia kaikkialta, Daily Mail kertoo.

Torontossa asuva aviopari oli jo lähestulkoon luovuttanut, kun heille yhtäkkiä palautettiin hävinnyt voittokuponki. Heille entuudestaan tuntematon naishenkilö oli löytänyt voittokupongin kirkosta, jossa Nosirut käyvät ahkerasti. Abiola oli fiksusti tajunnut kirjoittaa kuponkiin heidän kotiosoitteensa, joten hyväntekijä tiesi miten ottaa heihin yhteyttä.