Rihannan iltapuku paljasti kaiken

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viime aikoina rintaliivien käyttöä julkisuudessa vätellyt poptähti Rihanna erosi taannoin poikaystävästään, räppäri Drakesta. Complex-lehden mukaan syy erolle on jokseenkin erikoinen, sillä Rihannan väitetään jättäneen Draken tämän rakastettua häntä liikaa.

Nyt Rihanna on herättänyt kohua maanataina New Yorkissa järjestetyssä Council of Fashion Designers of America -gaalassa. Tähden päällä nähtiin Adam Selmanin suunnittelema, 216.000 kristallista koostuva glamour-henkinen mekko, joka jätti varsin vähän mielikuvituksen varaan. Rihanna oli nimittäin tälläkin kertaa päättänyt olla pukematta lainkaan rintaliivejä erittäin läpikuultavan asukokonaisuuden alle. Kuvat löytyvät Daily Mail -lehden sivuilta.

Rihannan uutisoitiin taannoin saavan 100.000 dollaria jokaisesta muotinäytöksestä, jota hän seuraa yleisöstä käsin. Huippumuoti on yhtä suurta kilpailua paremmuudesta, ja muotisuunnittelijat ovat palkanneet tunnettuja kasvoja muotinäytöksiensä eturivien yleisöksi.