Arianny Celeste kiipesi bikineissä puuhun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalaisen UFC-vapaaotteluorganisaation kehätyttönä tunnettu Arianny Celeste on ollut viime aikoina julkisuudessa useiden näyttävien kuvien merkeissä. Äskettäin hänet nähtiin kuvausvideolla öljyttynä kollegansa Chandella Powellin kanssa.

Viime vuonna Seksikkäimmäksi kisatytöksi nimetty Arianny Celeste on nähty puolestaan Havaijilla. 28-vuotias tummaverinen kaunotar poseerasi jälleen kerran kuvaajien edessä bikineissä, esitellen kameroille näyttävää vartaloaan.

Las Vegasissa syntynyt Arianny Celeste on nähty monissa lehdissä, joihin lukeutuvat Maxim, FHM, Sports Illustrated ja Playboy. Neitokaisen lemmenelämä on ollut otsikoissa aiemmin väkivaltaisuuksien takia, ja onkin hyvä, jos hän on nyt löytänyt itselleen kestävän suhteen. Viime vuonna Celeste pidätettiin Las Vegasissa kotiväkivallasta, kun riita lääkäripoikaystävä Praveen Chandran kanssa äityi turhankin kiihkeäksi.