Estoton Beyonce melkoinen näky – rintamus ei juuri paljastavampi voisi olla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen poptähti Beyonce julistettiin taannoin kaikkien aikojen parhaiten palkatuksi tummaihoiseksi artistiksi. Laulajatar tienaa noin miljoona dollaria jokaisesta keikastaan, ja taannoin hän teki 132 esiintymistä sisältäneen Mrs. Carter -maailmankiertueen.

beyonce04062014

Beyonce nähdään nyt T – The New York Time Style Magazine -lehden tuoreen numeron kannessa. Kansikuva eroaa jokseenkin perinteisistä äärimmilleen photoshopatuista lehtikuvista. Laulajatar on otoksessa melko arkisen, jopa vasta heränneen, mutta silti tuttuun tyyliinsä seksikkään ja hurmaavan näköinen.

Beyonce suunnittelee aviomiehensä Jay-Z:n kanssa yhteistä 16 kaupungin kiertuetta täksi kesäksi. Laulajatar päihittää keikkapalkallaan legandaariset artistit Dr. Drestä Princeen ja edesmenneeseen Michael Jacksoniin. Hän tienasi 160 miljoonaa dollaria vuoden 2012 lokakuun ja 2013 lokakuun välisenä aikana.