Frozen jäädytti pariskunnan avioliiton – elokuva ajoi erilleen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lähes puolet avioliitoista päättyy eroon. Vaikka eron syitä ei tarvitse nimetä erikseen enää nykyaikana, ovat yleisimmät eron aiheuttajat uskottomuus, rakkauden sammuminen, eriävät mielipiteet ja arvot sekä päihteet. Myös liiton ulkopuolelta tulevat ongelmat ja paineet saattavat musertaa ikuiseksi luvatun rakkauden.

Suurten avioerojen syynä voidaan pitää myös sitä, että ihmiset solmivat liittoja nykyisin liian heppoisin perustein tai eivät jaksa pitää huolta toisistaan. Onkin olemassa sanonta, että ennen asiat korjattiin eikä heitetty suorinta tietä roskiin. Harvoinpa kuitenkaan avioeroon johtaa niin pikkumainen asia kuin eriävä elokuvamaku.

Japanilainen pariskunta on nyt hakenut avioeroa Frozen-elokuvan aiheuttamien erimielisyyksien takia. Digital Spy -lehti kertoo, että 31-vuotias mies ja hänen 29-vuotias vaimo olivat käyneet elokuvissa katsomassa maailman suosituimmaksi animaatioksi nimetyn Walt Disney -elokuvan. Koska mies ei yksinkertaisesti pitänyt elokuvasta, päätti vaimo muuttaa pois heidän yhteisestä kodistaan ja panna kuusi vuotta kestäneen avioliiton katkolle.