Harry Styles alastomana? Kohukuva katosi nopeasti Instagramista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

One Direction -yhtyeestä maailmanmaineeseen singahtanut kiiltokuvapoika Harry Styles on valloittanut monien teinityttöjen sydämiä charmikkaalla olemuksellaan. Taannoin yhtyeen puhtoinen imago otti kuitenkin kolhua huumekohun vuoksi.

Monet naispuoliset tähdet jakavat itsestään paljastavaakin materiaalia Instagramissa, mutta nyt myös One Direction -yhtyeen Harry Styles on antanut silmäruokaa faneilleen. Tähden serkku, Matt Selley, julkaisi Instagram-tilillään otoksen jossa Harry istuu katselemassa nyrkkeilyä televisiosta ilmeisesti ilkosillaan. Laulaja tosin peitti intiimialueensa kuvassa kädellään. Kuva katosi Instagramista nopeasti, kun tieto siitä levisi verkossa.

Harry Stylesin kerrottiin taannoin turvautuneen paremman ihon saamiseksi muinaisiin japanilaisten Geishojen suosimiin menetelmiin. Mies on nimittäin hieronut kasvoihinsa ihoa parantava linnunkakkaa. Parikymppinen poppari käytti töhnää erityisesti ennen maailmankiertuetta päivittäin. Daily Starin mukaan hän on kärsinyt iho-ongelmista jo vuosia.