Mikä kaula-aukko! 18-vuotias Kardashian säväytti estottomalla asullaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kardashianien julkkisperheen nuorimpiin kuuluva Kendall Jenner on sisarustensa tapaan tehnyt uraa mallina. Taannoin Victoria’s Secretin listoille pääsystä haaveileva tähti paljasti aikovansa jättää Rikkaat Kardashianit -realityohjelman pois elämästään ja keskittyä mallinuraan.

Kendall Jenner vieraili sisarensa Kylien kanssa New Jerseyssä sijaitsevassa Bookends-kirjakaupassa jakamassa nimikirjoituksia ja mainostamassa kaksikon uutta Rebels: City of Indra -kirjaa. Kendall herätti huomiota sinisen asukokonaisuutensa ansiosta. Tähden avonaisen paidan kaula-aukko nimittäin ulottui varsin alas, eikä hänellä ollut alla lainkaan rintaliivejä.

Kendall Jenner on ikäistensä trendien suunnannäyttäjä. Hänet on nähty Agua Bendita -malliston keulakuvana, ja samaisen merkin kuvissa poseerannut Candice Swanepoel siirtyi sittemmin Victoria’s Secretin talliin. Neitokaisen ulkoista habitusta on ylistetty useissa medioissa. Hän seurusteli taannoin kolme kuukautta One Direction – poppari Harry Stylesin kanssa.