Mies oli jäädä lentokoneen alle – henki oli senteistä kiinni

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Monen mielestä lentokoneen laskeutuminen on lentomatkan jännittävin osuus, kun kovaa vauhtia maata lähestyvä ilma-alus saattaa heilua, täristä ja pitää kovaa ääntä ennen laskutelineiden osumista maahan. Toisinaan lentokentät sijaitsevat erikoisissa paikoissa, mikä luo laskeutumiselle uudenlaisia ulottuvuuksia.

YouTube
YouTube

Video on sittemmin poistettu YouTubesta.

Nyt verkossa nähtään rannalla sijaitsevalle kiitoradalle laskeutuvan lentokoneen suoritus. Tilanteessa ei sinänsä ole mitään erikoista, mutta sattumalta rannalla makaa yksi auringonpalvoja hyvin lähellä kiitorataa.

Tämä aiheuttaa tilanteen, jossa lentokone lähes hipaisee hiekkarannalla nautiskelevaa miestä. Video on kuvattu Saksan Helgolandissa. Kerroimme taannoin samankaltaisesta tilanteesta, jossa lentokone hipaisi kiitoradalla kävellyttä miestä. Uhkarohkea herra ojensi itse kätensä lentokonetta päin, koska hän oli humalassa.