Räppäri perui Euroopan keikkansa – Blockfest hankki huipputason korvaajan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman vaikutusvaltaisimpien rap-artistien joukkoon lukeutuva amerikkalainen Rick Ross on kiinnitetty kaupunkifestivaali Blockfestin ohjelmistoon. Joka vuosi jo ennakkoon loppuunmyyty tapahtuma toteutetaan tänä kesänä Tampereen Ratinanniemessä 1. – 2. elokuuta.

Floridassa varttunut Rick Ross nousi maailmanlaajuiseen suosioon heti ensimmäisellä singlellään Hustlin’, joka myi platinaa ja kohosi yhdeksi kesän 2006 kuumimmista hiteistä. Tämän jälkeen häneltä on ilmestynyt kuusi pitkäsoittoa, joista viisi on noussut heti avausviikollaan Billboardin listaykkösiksi ja joista neljä on myynyt jo tähän mennessä kultaa. Omaa Maybach Music Group –levymerkkiään pyörittävä hiphop-moguli on ollut myös kahdesti ehdolla Grammy-palkinnon saajaksi.

Rossin lisäksi festivaalilla nähdään legendaarinen hiphop-ikoni Snoop Dogg sekä monipuolinen, yli viisikymmentä nimeä sisältävä kattaus kotimaista rytmimusiikkia. Tapahtuman erikoisimpiin keikkoihin lukeutuvat muun muassa Cheekin viimeinen esiintyminen ennen Olympiastadionin konsertteja, Jay Z –suojatti Memphis Bleekin ja Mikael Gabrielin kansainväliset rajat ylittävä yhteisshow sekä peräti 22 vierailevaa räppäriä aina Asasta Julma-Henrin kautta Pyhimykseen sisältävä massiivinen DJ Polarsoul Pilvilinna Live.

Seitsemättä kertaa järjestettävän Blockfestin lipunmyynti on edennyt koko kevään ajan ennätysvauhdissa. Aiempina vuosinakin huippusuosion saavuttaneet VIP-liput varattiin loppuun jo kolmessa päivässä ja myös muut lippumuodot ovat loppumassa jo kesän kynnyksellä. Blockfestin liput myy Lippupalvelu sekä Tiketti, hinnat alkaen 49 euroa ja toimituskulut