Saara Aalto laulaa kiinaksi – ja kuulostaa mykistävän upealta

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Voice of Finland -kilpailusta tähdeksi noussut laulaja Saara Aalto julkaisi taannoin yllättäen kiinankielisen albumin nimeltä Ai De Zhu Fu. Kahden studiolevyn kappaleista koostettu kiinankielinen levy julkaistiin Kiinassa ainoastaan digitaalisessa muodossa. Levyn nimi on käännös nimestä Blessed With Love.

YouTube
YouTube

Nyt Saaran kiinankielinen kappale on julkaistu verkossa, ja tulos on mykistävän upea. Suomalainen ei voi tietää miltä laulu kuulostaa syntyperäisen kiinalaisen korvaan, mutta ainakin suomalaisittain Aalto kuulostaa hienolta.

Saara konsertoi ystäviensä kanssa viime vuonna näyttävästi Helsingin Kulttuuritalon syyskauden avauskonsertissa. Saaran vieraina esiintyivät Robin, Suvi Teräsniska, Antti Tuisku sekä Michael Monroe. Saara on konsertoinut Kiinassa tenori José Carrerasin vieraana. Hän vieraili lisäksi Shanghain kansainvälisellä elokuvafestivaalilla.