Vessanpönttö tukossa ja vesiraja tapissa? Koreassa keksittiin nerokas ratkaisu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Joka hetki tuhannet ihmiset ympäri maailmaa ovat tilanteessa, jossa vessanpönttö on jätöksistä ja paperista tukossa. Monet kuluttajat käyttävät paperia moninkertaisen määrän tarvittavaan nähden, ja tulos on ajoittain ikävä. Nyt siihen on keksitty ratkaisu.

YouTube
YouTube

Ensimmäinen ratkaisu on tietenkin vähentää vessapaperin yletöntä käyttämistä, mutta toinen on hieman mutkikkaampi. Korealaiset ovat nimittäin kehittäneet apuvälineen tilanteeseen, jossa hätä on jo käsillä. Kyseessä on elastinen muovikalvo, joka liimataan vessanpöntön reunoihin tiiviisti tarralla.

Sen jälkeen vessa vedetään uudelleen, jotta vedenpaine paisuttaa muovikalvoa. Lopulta vettä on tarpeeksi, jotta kalvon avulla voidaan painaa viemäriin painetta, joka irrottaa tukoksen. Tarra kannattaa liimata pöntön reunoihin kunnolla, sillä muussa tapauksessa tuloksena on mielenkiintoinen näky vessan lattialla.