Boss on Ruotsin coolein ja Euroopan suosituin koira

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Internet tuntee lukuisia julkkiskissoja, kuten yrmeän Grumpy Catin ja pienen pojan vihaisen koiran kynsistä pelastaneen Tara-sankarikissan. Koirajulkkikset tuntuvat olevan internetissä hieman huonommin edustettuina, mutta tähän saattaa olla tulossa muutos.

Ruotsalainen ranskanbulldog Boss, eli Pomo, on herättänyt runsaasti ihastusta internetissä. Valokuvauksellisella hurtalla on oma Instagram-tilinsä, jota seuraa jo yli 185.000 käyttäjää. Valokuvissaan kolmevuotias mallikoira poseeraa mitä erilaisemmissa vaatteissa ja rekvisiitoissa, kuten omaa nimeään kantavassa swag-henkisessä pipossa.

– Hän käyttäytyy kuin julkkis. Hänessä todellakin on sitä jotakin. Häntä kuvanneet ihmiset sanovat minulle, että Boss jopa poseeraa kuvissa, koiran omistaja Olaf Nisson kertoo Huffington Post -lehdelle.

Lue lisää koira-aiheisia juttuja Suomen suosituimmasta koiramediasta, Kuonosta.