Mikä salikaunotar! Victoria’s Secret -malli Izabel Goulart kuntosalilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mallikaunotar Izabel Goulart tekee parhaillaan nousua muotimaailmassa. Neitokainen nähtiin taannoin Portugalin GQ-lehden kannessa ilman rintaliivejä ja paitaa. Tähti on myös näytellyt Miehen puolikkaat ja Entourage -sarjassakin nähty neito julkaisi verkossa treenikuvia.

Nyt ahkerana fitness-harrastajana tunnettu 29-vuotias mallikaunotar on jakanut Instagramissa uusia liikunnallisia videoita. Videoilla Izabel Goulart nähdään kuntoilemassa salilla ja tietenkin esittelemässä samalla kameralle näyttävää treenattua vartaloaan.

29-vuotias brasilialaissyntyinen Maria Izabel Goulart Dourado on huippumalli, joka työskenteli aikoinaan Victorian enkelinä vuosina 2005 – 2008. Hän on myös nähty Armani Exchangen mallikasvona. Sao Paulosta kotoisin oleva ruskeaverikkö sai mallin töihin kimmokkeen 14-vuotiaana, kun parturi ehdotti, että hän koettaisi työtä. Neito muutti Ranskaan ja sai sopimuksen entisestä Success-mallitoimistosta.