Miten tämä on mahdollista? Jalankulkija ei huomannut pudotusta tiellä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmiset ovat tottuneet näkemään keskellä katua tapahtuvia putoamisia lähinnä sarjakuvissa, kun onnettomat veijarit astuvat vahingossa sadevesiviemäriin tai tiellä oleviin reikiin. Nyt New Yorkissa valvontakamera on ikuistanut lähes samankaltaisen tapahtuman ja keskellä kirkasta päivää.

YouTube
YouTube

Harlemissa päiväkävelyllä ollut mies ei nimittäin huomannut maassa auki olleita kellarin ovia. Hän käveli tyynen rauhallisesti kohti aukkoa ja putosi pää edeltä kellariin. Paikalla ollut silminnäkijä Jerry Whatts kertoo CBS-uutiskanavalle, että miestä yritettiin varoittaa etukäteen vaarasta, mutta hän ei ilmeisesti kuullut kehoituksia.

Miehen epäonninen syöksy päätyi uutisiin lähinnä siksi, että kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun joku putoaa kellarin aukosta sisään kesken kävelyn. Kaksi vuotta sitten Harlemissa sattui toinen samankaltainen tapaus. Viranomaiset tutkivat, miksi kellarin ovien edessä ei ollut asianmukaisia varoituksia. Jalankulkija sai päävammoja onnettomuudessa.