Mitä ihmettä Katie Price on tehnyt itselleen? Rinnat kuin jalkapallot

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipovipommi Katie Price odottaa parhaillaan viidettä lastaan, ja raskaus on edennyt kuudennelle kuukaudelle. Lapsi tulee olemaan povipommin ja aviomies strippari Kieran Haylerin toinen. Taannoin paljastui, että mies on pettänyt Katieta tämän ystävän kanssa.

Nyt Katie Price järkyttää uusilla valokuvillaan. Hän on nykyisin ColourB4-tuotteiden mainoskasvo, ja sen kyllä huomaa hänen otoksista. Silikonirinnoistaan jo aiemmin tunnettu kohutähti on mahdollisesti hankkinut lisää täytettä valtaviin muotoihinsa.

35-vuotiaan Katie Pricen ja 27-vuotiaan Kieran Haylerin ensimmäisen lapsen, Jett Rivieran, syntymän jälkeen Povipommi Jordan joutui seksikuvakohuun. Hänen kotoaan varastettiin nimittäin arkaluontoista kuvamateriaalia. Katie Pricen mieshistoria on värikäs, sillä hänellä on yksi lapsi suhteestaan jalkapalloilija Dwight Yorken kanssa. Sen jälkeen hän on saanut kaksi yhteistä lasta laulaja Peter Andren kanssa. Ennen Kieran Hayleria hän ehti olla naimisissa 11 kuukautta vapaaottelija Alex Reidin kanssa.