Kendall Jenner poseeraa rohkeissa topless-kuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kardashianien julkkisperheeseen kuuluva Kendall Jenner on astellut vanhempien sisarustensa vanavedessä parrasvaloihin. Victoria’s Secretin listoille pääsystä haaveileva tähti suunnittelee jättävänsä Rikkaat Kardashianit -realityohjelman taakseen keskittyäkseen uraansa mallina.

18-vuotias Kendall Jenner ei pelkää esiintyä rohkeammissakaan kuvissa. Nyt mallikaunotar poseeraa yläosattomissa Interview-lehden seksikkäissä otoksissa, joita hän jakoi Instagram-tilillään.

Kendall Jenner on ikäistensä trendien suunnannäyttäjä. Hänet on nähty Agua Bendita -malliston keulakuvana, ja samaisen merkin kuvissa poseerannut Candice Swanepoel siirtyi sittemmin Victoria’s Secretin talliin. Neitokaisen ulkoista habitusta on ylistetty useissa medioissa. Hän seurusteli taannoin kolme kuukautta One Direction – poppari Harry Stylesin kanssa.