Kuka voisi sanoa ei? Mies kosi kissanpennun avulla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kosiminen tuntuu olevan joillekin ihmisille lähes oma taiteenlajinsa. Internetissä on nähty videoita mitä massiivisemmista kosintatilanteista, ja joillakin kättä pyytävillä tuntuu olevan kova tarve pistää muita paremmaksi kyllä-vastauksen toivossa.

Reddit
Reddit

Reddit-käyttäjä DaNinjaKitten jakoi sivustolla kuvan kosimistavasta, joka ei ehkä ole vaatinut suurta järjestelyä tai tullut sormuksen hankkimista lukuunottamatta kovinkaan kalliiksi. Tästäkin huolimatta tapauksen miehen tapa kosia sulattaa varmasti kenen tahansa sydämen: Mies kiinnitti söpön kissanpennun kaulaan sormuksen ja lapun, jossa hän pyytää tyttöystäväänsä vaimokseen.

– Menetkö naimisiin uuden isäni kanssa, kissanpennun lapussa luki.

DaNinjaKittenin mukaan kyseinen kosinta ei ollut suunnattu hänelle itselleen, vaan parhaalle ystävälleen. Ystävätär vastasi kosintaan tietenkin myöntävästi. Kuvasta tosin herää kysymys, pitäisikö tapauksen miestä syyttää jo huijaamisesta. Söpölle kissanpennulle olisi nimittäin lähes mahdotonta vastata kieltävästi.