Mies meni kirjastoon kurkun kanssa – ryhtyi masturboimaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme kertoneet toisinaan vallattomiksi heittäytyneistä veijareista, jotka eivät pysty pidättelemään himojaan julkisilla paikoilla. Naisten onneksi he eivät kuitenkaan käy hameväkeen kiinni, vaan tyytyvät yleensä onanoimaan salaa tai mitään peittelemättä. Yksi heistä on Fredrick Tennyson Davis.

Toronton kirjasto sai huhtikuussa yllättävän vieraan, kun herra Davis saapui kirjojen kehtoon ilmeisen villillä tuulella. Mies oli puikkelehtinut kirjaston hyllyjen välissä. Omituiseksi asian tekee se, että 49-vuotiaalla herralla oli ollut kädessään kurkku. Mies oli pidellyt kurkkua toisella kädellä ja samanaikaisesti masturboinut itseään vapaalla kädellä.

Valitettavasti kirjastovirkailijat eivät tällöin saaneet kiinni kurkku kourassa omaromantiikkaa harjoittanutta miestä. Hän kuitenkin saapui kirjastoon uudestaan muutama päivä sitten. Paikalle hälytetyt poliisit pidättivät kurkku kädessä masturboineen miehen. Sun-lehden mukaan miestä ei kuitenkaan pidetty vaarallisena, koska hänellä ei ollut toimiensa aikana vapaata kättä harmin aiheuttamiseksi.