Näin käy kun Coca-Colaa keitetään

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Coca-Cola lukeutuu maailman tunnetuimpiin merkkeihin muun muassa McDonald’s-hampurilaisketjun kanssa. Coca-Colan tiedetään sisältävän paljon sokeria ja muita lisäaineita, jotka regoivat voimakkaasti esimerkiksi Menthos-pastillien kanssa. Nyt Cokikselle on suoritettu erikoinen testi.

YouTube
YouTube

YouTube-käyttäjä CrazyRussianHacker on nimittäin kokeillut mitä tapahtuu, jos Coca-Colaa keittää. Julkaisemallaan videolla venäläistestaaja kaataa puolen litran limonadipullon kattilaan ja ryhtyy keittämään sitä. Kokeilun tarkoituksena on saada selville kuinka paljon palanutta sokeria puolesta litrasta keitettyä Coca-Colaa jää jäljelle.

Lopputulos on suoraan sanottuna mykistävä. Kattilan pohjalle jää merkittävä kasa sokerista tahmaa. Aina limonadeja juodessaan ei ehkä pysähdykään ajattelemaan, kuinka paljon sokeria ja erilaisia lisäaineita virvoitusjuomissa oikein onkaan.