UFO ilmestyi taivaanrantaan – pikkutyttö kuvasi oudon valopallon

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Ihmiset tallentavat välillä videolle mitä erikoisempia luonnonilmiöitä, joille ei aina löydy heti yksiselitteistä syytä. Nyt brittiläinen koulutyttö on kuvannut erään videon, joka on kummastuttanut ihmisiä Britannian ulkopuolellakin.

YouTube
YouTube

Katie Real ja hänen siskonsa Macie leikkivät äitinsä kannettavalla tietokoneella, kun he huomasivat huoneen ikkunasta jotain erikoista, Metro uutisoi. 11-vuotias Katie otti ripeästi kannettavan ikkunan luo ja kuvasi koneen kameralla näyn videolle. Nyt tämä tallenne on herättänyt yleistä hämmästystä.

Taivaalla näkyy valopallo, joka näyttää aivan tulessa olevalta esineeltä. Pallo pyörii ilmassa ympyrää, jonka jälkeen se putoaa puiden taakse. Tähän mennessä kukaan ei ole oikein osannut selittää, mistä omituisessa näyssä on voinut olla kysymys.