Vapise Miley Cyrus! Carmen Electran show tihkui seksiä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Parhaiten mallina ja näyttelijä tunnettu Carmen Electra nousi aikoinaan kuuluisuuteen supertähti Princen ansiosta. Parin lyhytkestoinen lemmenliekki sai naisen kokeilemaan siipiään laulajana. Sittemmin seksipommi on ehtinyt tähdittää muun muassa Baywatch-sarjaa.

Poptähti Miley Cyrus on viime aikoina toistuvasti kohahduttanut poikkeuksellisen paljastavilla esiintymisasuillaan, joita voi katsastaa Staran keikkakuvakoosteessa. Nyt alan veteraanitähti Carmen Electra on kuitenkin ottanut isomman vaihteen silmään ja näyttänyt miten esiintymislavalla oikeasti riisutaan.

41-vuotias Carmen on kaikkien aikojen vanhin FHM-lehden kanteen päätynyt kaunotar. Electran huhutaan tapailevan parhaillaan Blink 182 -yhtyen rumpalia Travis Barkeria. Pari on nähty romanttisilla illallisilla Los Angelesissa. Viimeksi tähti tapaili musiikkimoguli Simon Cowellia, joka on sittemmin siirtynyt isyyden maailmaan ja odottamaan esikoispoikansa syntymistä lapsen äidin, Lauren Silvermanin kanssa.