Kylie Minogue haluaa perheen ja lapsia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Popin oma Kylli-täti, eli virallisemmin Kylie Minogue, julkaisi aiemmin keväällä uuden Kiss Me Once -albuminsa. 46-vuotias Kylie on keikkaillut ahkerasti jo kolmen vuosikymmenen ajan. Nopeatahtinen elämänrytmi on vaikuttanut myös siihen, että kauniilla laulajattarella ei ole omaa perhettä.

Vuonna 2005 rintasyövän selättänyt Kylie Minogue tahtoisi kovasti ainakin yhden vauvan. Hän kuitenkin myöntää, että ajatus ei ole enää kovinkaan realistinen hänen korkean ikänsä takia. Nainen kertoi mietteistään Australian OK!-lehdelle.

– Olen vielä toiveikas, että saisin perheen itselleni. Minun on kuitenkin oltava realistinen. Jos en saa omia lapsia, voin aina hemmotella kolmea sisarenpoikaa, hän kertoi.

Kylie Minoguen taannoinen Kiss Me Once on hänen ensimmäinen studioalbuminsa sitten vuonna 2010 julkaistun Aphrodite-albumin. Albumin vastaavana tuottajana on toiminut Kylien lisäksi Sia, joka on myös kirjoittanut albumin nimikkokappaleen. Minoguen uusiin aluevaltauksiin kuuluu tuomarointi The Voice UK televisioohjelmassa, minkä lisäksi kaunotar tulee myös toimimaan tuomarina The Voice Australiassa, jonka kuvaukset alkavat myöhemmin tänä vuonna.