Näin helposti prostituoitu varastaa kännykän – jäi rysän päältä kiinni

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Etenkin kesällä kadut täyttyvät pikkurikollisista, jotka tehtailevat määrätietoisesti tasku- ja käsilaukkuvarkauksia. Perinteinen tarina on se, jossa rosvo esittää ystävällistä ja auttavaista, mutta poistuu lopulta paikalta uhriksi joutuneen omaisuuden kera. Miesten takataskut ovat helppoja anastuskohteita.

YouTube
YouTube

Moni suomalainen mies kävelee kaupungin kaduilla rahapussin pullottaessa takataskusta. Osa säilyttää takataskuissa kamman lisäksi myös puhelinta tai luottokorttikoteloa. Limitless EXP -ryhmä näytti nyt videollaan esimerkkiä siitä, kuinka helposti ystävällisen oloiset naiset nappaavat humalaisen miehen puhelimen.

He ovat aluksi auttavinaan hoipertelevaa miestä, mutta salakavalasti yhden naisen käsi ajautuu miehen takataskulle ja hän kaivaa sieltä puhelimen. Toinen nainen jemmaa kännykän povensa uomiin ja kävelee pois paikalta. Naisille selviää, että he ovat joutuneet piilokameran uhreiksi ja mies saa puhelimensa takaisin. Piilokameran video on kuitenkin hyvä muistutus kaikille, että takataskuun ei kannata panna muuta kuin korkeintaan lappu, jossa lukee: ”Ähäkutti, jäitpäs ilman saalista”.