Syö tyylikkäästi festareilla – tässäkö piknik-kesän ykköstuote?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Otetaan mukaan kori, johon pakataan punavalkoruudullinen liina, kertakäyttöastiat, viinirypäleitä, kuohuvaa juomaa, rapuleipiä, leipäjuuston paloja, oliiveja ja mansikoita. Tässä voisi olla yksi esimerkki makoisasta piknik-varustelusta.

YouTube
YouTube

Piknikillä syödään ja nautiskellaan kesäpäivästä perinteisesti maassa istuen. Nyt markkinoille on tullut Napkin Table -niminen tuote, joka on vapaasti suomennettuna lautasliinapöytä. Tuote on kehitetty ulkosalla syövien iloksi, ja sen käyttämiseen tarvitaan kaksi ihmistä.

Kyseessä on ikään kuin pöytä, joka roikkuu kahden ihmisen välissä heidän kauloistaan lautasliinan tai ruokalapun tavoin. Joidenkin mielestä on vaikea kuvitella, kuinka tällainen keksintö helpottaa ruokailemista.

Eikö kaulassa roikkuva pöytä tunnu ihnottavalta, etenkin jos vastapäinen henkilö kumartuu ottamaan ruokaa lautaseltaan ja samanaikaisesti aiheuttaa pöydän kallistumisen? Vaihtoehtoisesti pöytänä voi käyttää mukanaan tuomaa piknik-koria.